Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Barnehagevotter Oppskrift En Ultimate Guide For Sukkerstrikkede Votter


Barnehagevotter Oppskrift

Barnehagevotter Oppskrift: En Ultimate Guide for Sukkerstrikkede Votter

Innledning

Barnehagevotter er et essensielt tilbehør for å holde de små hendene varme og komfortable i kjølige måneder. Enten du er en erfaren strikker eller en nybegynner, kan det å lage dine egne barnehagevotter være et givende og nyttig prosjekt. Denne omfattende oppskriften vil guide deg gjennom hvert trinn med tydelige instruksjoner og nyttige tips.

Materialer du trenger:

* Garn i babyull eller ullblanding (ca. 100 g) * Strikkepinner i størrelse 3-4 mm * Tråd for sammenmontering * Stoppepute (valgfritt) * Saks

Strikking av votten

Tommelkile

* Legg opp 30 masker. * Strikk 10 omganger rett. * Del maskene i to: 10 masker på venstre pinne og 20 masker på høyre pinne. * Strikk venstre pinne rett og øk 2 masker i neste omgang på høyre pinne. * Gjenta økinger i hver 2. omgang til det er 15 masker på høyre pinne.

HÃ¥ndflate

* Strikk alle maskene rett i 20 omganger. * Bytt til venstre pinne og plukk opp 10 masker fra den kastede kanten på tommelkilen. * Du har nå 50 masker på pinnen.

Tommelsløyfe

* Strikk 10 omganger rett. * Flytt de 15 maskene på tommelkilen over på en trådholder.

Fortsettelse av håndflaten

* Strikk de resterende 35 maskene rett i 10 omganger. * Form tommelen ved å ta inn 1 maske i hver side av de tidligere 15 maskene på hver 2. omgang.

Avslutning

* Når det er 10 masker igjen, trekk garnet gjennom maskene og stram til. * Heft tråden og fest den.

Montering

* Sy sammen sidesømmene. * Plukk opp maskene rundt tommelåpningen og strikk mansjetten til ønsket høyde. * Sy sammen bunnen og toppen av tommelen. * Fyll vottene med stoppepute for ekstra varme om ønskelig.

Tips

* Bruk et garn som er mykt og kløfritt for å sikre maksimal komfort for barnet ditt. * Kontroller strikkefastheten før du starter prosjektet for nøyaktig passform. * Ikke stram tråden for hardt når du fester den for å unngå å rynke vottene. * Tilpass vottene med farger og mønstre som barnet ditt vil elske. * Vask vottene for hånd med mildt vaskemiddel for å forhindre krymping eller falming.

Konklusjon

Med tålmodighet og litt øvelse kan du lage koselige og praktiske barnehagevotter som vil holde barnets hender varme og beskyttet gjennom hele vinteren. Denne omfattende oppskriften gir deg all informasjonen og veiledningen du trenger for å lykkes med prosjektet ditt.


Comments